Glasschade? Bel direct!

Glasherstel Dalfsen

Is uw ruit kapot gegaan? Heeft u per direct een oplossing nodig? Geen zorgen! U bent aan het juiste adres. IJsseldelta Glasservice helpt u bij glasherstel Dalfsen. Binnen 30 minuten kunnen we bij u zijn om de schade te bekijken en met een oplossing te komen. U hoeft alleen maar contact met ons op te nemen, en wij regelen de rest – ook het opruimwerk!

Bel IJsseldelta Glasservice voor glasherstel in Dalfsen

Voor glasherstel in Dalfsen hoeft u alleen maar contact op te nemen met IJsseldelta Glasservice. Bij ons kunt u voor alles omtrent glas terecht. Heeft u schade? Laat de kapotte ruit liggen, totdat wij bij u zijn. Onderneem zelf geen actie, want glas is vlijmscherp en kan voor flinke verwondingen zorgen! Bovendien zullen wij het glas, dat nog in de sponning zit, kunnen gebruiken voor de noodvoorziening. Een nieuw glas moet natuurlijk op maat gemaakt worden. Daarom zullen wij eerst een noodvoorziening plaatsen, waarmee regen, tocht en ongenode gasten buiten de deur worden gehouden. Zodra de nieuwe ruit klaar is, enkele dagen na het plaatsen van de noodvoorziening, zullen we de nieuwe ruit plaatsen. Het glasherstel in Dalfsen wordt zo optimaal voor u geregeld!

Naast glasherstel ook herstel van verfschade

Helaas zorgt een kapotte ruit ook vrijwel altijd voor “gevolgschade”, schade in de verf. Natuurlijk moet ook dat netjes opgelost worden. Gelukkig is IJsseldelta Glasservice onderdeel van IJsseldelta Meesterschilders, waardoor ook verfschade in een mum van tijd netjes opgelost kan worden. De meeste mensen zijn goed verzekerd voor glasschade. Daardoor hoeft u zelf vrijwel nooit te betalen. IJsseldelta Glasservice regelt glasherstel Dalfsen ook met uw verzekering. De rekening wordt direct bij uw verzekering ingediend en u heeft er geen omkijken meer naar.

Glasherstel Dalfsen nodig? Neem direct contact op!

Een ongeluk zit in een klein hoekje en omdat kapot glaswerk voor een hoop overlast kan zorgen, moet het probleem snel opgelost worden. Wij helpen u bij glasherstel Dalfsen zo snel en goed mogelijk. Dus heeft u glasherstel Dalfsen nodig? Neem dan contact met ons op en wij schieten u te hulp! Onze glaszetter Dalfsen kan binnen 30 minuten bij u zijn!

Glasherstel Dalfsen

Glasherstel Dalfsen

Glas herstellen? We zijn actief in de volgende plaatsen:

Whatsapp uw glasschade
Bel mij terug
Contactformulier

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

Telefoon

Opmerkingen