Glasschade? Bel direct!

ruitstuk

Glasherstel Genemuiden

Is uw ruit kapot gegaan? Heeft u snel een oplossing nodig? Geen zorgen! U bent aan het juiste adres. IJsseldelta Glasservice helpt u bij glasherstel Genemuiden. We zijn altijd binnen 30 minuten aanwezig om de schade te bekijken en met een oplossing te komen. Neem nu contact met ons op, en wij regelen de rest – ook het opruimwerk!

Bel IJsseldelta Glasservice voor glasherstel in Genemuiden

Voor glasherstel in Genemuiden hoeft u alleen maar contact op te nemen met IJsseldelta Glasservice. Bij ons kunt u voor alles omtrent glas terecht. Heeft u schade? Laat de kapotte ruit liggen, totdat wij bij u zijn. Doe nog niets, want glas is vlijmscherp en kan flinke verwondingen veroorzaken! Bovendien zullen wij het glas, dat nog in de sponning zit, kunnen gebruiken voor de noodvoorziening. Een nieuw glas moet natuurlijk op maat gemaakt worden. Daarom zullen wij eerst een noodvoorziening plaatsen, waarmee regen, tocht en ongenode gasten buiten de deur worden gehouden. Zodra de nieuwe ruit klaar is, enkele dagen na het plaatsen van de noodvoorziening, zullen we de nieuwe ruit plaatsen. Het glasherstel in Genemuiden wordt zo optimaal voor u geregeld!

Naast glasherstel ook herstel van schade aan verf

Helaas zorgt een kapotte ruit ook vrijwel altijd voor “gevolgschade”, schade in de verf. Natuurlijk moet ook dat netjes opgelost worden. IJsseldelta Glasservice is onderdeel van IJsseldelta Meesterschilders, waardoor ook verfschade heel snel netjes opgelost kan worden. De meeste mensen zijn goed verzekerd voor glasschade. Daardoor hoeft u zelf vrijwel nooit te betalen. IJsseldelta Glasservice regelt glasherstel Genemuiden ook met uw verzekering. De rekening wordt direct bij uw verzekering ingediend en u heeft er geen omkijken meer naar.

Glasherstel Genemuiden nodig? Neem meteen contact met ons op!

Een ongeluk zit in een klein hoekje en omdat kapot glaswerk voor een hoop overlast kan zorgen, moet het probleem snel opgelost worden. Bij glasherstel Genemuiden helpen wij u zo snel en goed mogelijk. Dus heeft u glasherstel Genemuiden nodig? Neem dan contact met ons op en wij schieten u te hulp! Onze glaszetter Genemuiden kan binnen 30 minuten bij u zijn!

Glasherstel Genemuiden

Glasherstel Genemuiden

Glas herstellen? We zijn actief in de volgende plaatsen:

Whatsapp uw glasschade
Bel mij terug
Contactformulier

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

Telefoon

Opmerkingen