Glasschade? Bel direct!

Bel direct, onze glaszetter kan in geval van nood deze avond nog bij u komen.

ruitstuk

Glasherstel

Bij glasherstel denk je gelijk aan schade. Door de wind, een bal of erger, inbraak. Maar veel glasherstel is het gevolg van een andere vorm van schade. Een lekke ruit bijvoorbeeld.

Dubbelglas is de afgelopen dertig jaar veelvuldig toegepast. Een van de beste manieren om je huis energiezuinig te maken. Maar dubbelglas heeft niet het eeuwige leven. De afdichting van de twee glasdelen kan in de loop van de jaren slechter worden, met als gevolg een lekke ruit.

Glasherstel van lek glas nodig voor de isolerende werking

Deze vorm van lek-zijn geeft geen water in huis, maar doet wel de isolerende werking sterk teruglopen. Met een lekke ruit heb je als het ware dubbelglas dat niet meer isoleert. Los van het feit dat een lekke ruit ook minder helder wordt en soms schimmelvorming tussen de glasdelen kan krijgen. Ook allemaal minder fraai.

Een groot deel van de isolerende werking komt door gas dat tussen de twee glasdelen is gepompt. Bij een slechte afdichting loopt dat gas eruit en neemt daardoor de isolatiewaarde met xx% af. Ook de geluidwerendheid neemt hierdoor af. U kunt beter de ruit laten vervangen.

Heeft u dan geen garantie op glasherstel?

De garantietermijnen van de verschillende aanbieders wisselt. Meestal heeft u 10 jaar garantie op nieuw dubbelglas (IJsseldelta Glasservice geeft zelfs 15 jaar). Op de aluminium strip, tussen de twee glasdelen, vindt u het jaar van fabricage.

En als u dan toch gaat vervangen?

Laat u dan eens voorlichten over de vele vormen van dubbelglas en driedubbelglas die IJsseldelta Glasservice kan leveren. Extra isolerend HR++ glas, warmtewerend glas, gespiegeld glas (wel naar buiten kijken, niet naar binnen), onbreekbaar glas of extra geluidwerend glas. Ook het inbrengen van extra elementen als roeden verdeling en glas-in-lood elementen zijn mogelijk. Wij nemen er graag met u, de tijd voor.

Glasherstel

Glas herstellen? We zijn actief in de volgende plaatsen:

Bel direct, onze glaszetter kan in geval van nood deze avond nog bij u komen.

Whatsapp uw glasschade
Bel mij terug
Contactformulier

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

Telefoon

Opmerkingen