Glasschade? Bel direct!

ruitstuk

Glasschade Hasselt

Heeft u glasschade in Hasselt? Als u direct wilt worden geholpen door een professional neemt u contact op met IJsseldelta Glasservice. Onze gekwalificeerde glaszetters ontzorgen u volledig. Ze herstellen de glasschade aan uw woning, kantoor, winkel of bedrijfspand in Hasselt correct en snel.

Snel en correct herstel van Glasschade in Hasselt

Glasschade is ontzettend vervelend, dus snelle hulp is zeker gewenst. Onze glasschade service is 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar zodat we u snel van dienst kunnen zijn. Na een telefoontje sturen wij direct een glasmonteur uw kant op.

Als ervaren glasschadebedrijf in Hasselt hebben wij ervaring met verschillende soorten glas. Wij kunnen ruiten snel, netjes en veilig vervangen in Hasselt en omgeving. Mocht de ruit niet direct te repareren zijn, dan zorgen we voor een noodvoorziening. Het nieuwe glas wordt vervolgens binnen 10 werkdagen geplaatst.

Glasschade Hasselt

Complete service bij IJsseldelta glasschade Hasselt

IJsseldelta Glasservice in Hasselt is niet alleen gespecialiseerd in het glasschadeherstel of het vervangen van ruiten. Wij kunnen u ook van dienst zijn bij het eventueel bijwerken van kozijnen. Zo wordt de schade in één keer compleet hersteld. Waar u ons ook voor inschakelt, goede service staat bij ons centraal, evenals het leveren van kwaliteit. We zetten de voordelen graag op een rij:

  • Gekwalificeerde glaszetters
  • Snelle, nette en veilige service
  • 24/7 service bij glasschade
  • Voordelige prijs
  • Dag en nacht bereikbaar & inzetbaar
  • Garantie op alle werkzaamheden
  • Alle verzekeraars
  • Financiële, afwikkeling, op uw verzoek, rechtstreeks met uw verzekering

Glasschade Hasselt? Wij zijn binnen 30 minuten ter plekke

Tip: laat de kapotte ruit in de sponning van het raam of van de deur zitten. Laat de scherven gerust liggen. Onze glaszetter ruimt het gebroken glas veilig voor u op!

Snel, sneller, snelst: dat is IJsseldelta Glasservice. De glasschade herstelservice Hasselt. Neem direct contact met ons op: 038-3857876 of vul het contactformulier in.

U heeft  ons gevonden op glasschade Hasselt.

Glasschade? Binnen 30 minuten zijn we in de volgende plaatsen aanwezig:

Whatsapp uw glasschade
Bel mij terug
Contactformulier

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

Telefoon

Opmerkingen