Glasschade? Bel direct!

ruitstuk

Glasschade

Glasschade

Ruit kapot! Wat moet u doen?

IJsseldelta Glasservice bellen bij glasschade, want wij regelen het binnen 30 minuten.

Het is even schrikken, uw keukendeurraam ligt aan diggelen of het glas van de schuurdeur ligt er uit. LET OP!!!! Laat de scherven liggen en zorg ervoor dat nog vallende glasdelen geen letsel kunnen veroorzaken. Doe de deur of het raam dicht en zorg ervoor dat niemand zich bij de kapotte ruit bevindt. Bel IJsseldelta Glasservice en wij regelen de rest. Bij noodgevallen binnen 30 minuten en anders zo snel mogelijk.

IJsseldelta Glasservice kent de gevaren van glas.

Glas is vlijmscherp en vooral vallende glasdelen kunnen ernstige verwondingen geven. Laat daarom onze deskundigen uw gebroken glas herstellen en opruimen. Zij weten hoe dat veilig en goed kan. Haal ook geen gebroken delen uit de sponning. Het is gevaarlijk en we hebben het voor de noodvoorziening misschien nodig.

IJsseldelta Glasservice heeft altijd een oplossing voor glasschade!

Steeds meer mensen hebben dubbel en soms zelfs driedubbel glas. Hierdoor kan een gebroken ruit niet altijd gelijk hersteld worden. Geen nood, want IJsseldelta Glasservice heeft altijd een oplossing. Vaak is het “plakken” van een noodruit, over de gebroken delen heen, de oplossing. Alleen daarom al moet u de glasdelen in de sponning laten zitten. Een geplakte noodruit is een afdoende voorziening om regen en tocht buiten te houden. Ook geeft het geen extra aanleiding om ongenode gasten in huis te krijgen. Enkele dagen na de noodvoorziening zal IJsseldelta Glasservice de speciaal voor u bestelde ruit plaatsen en is alles weer in orde.

De verzekering betaalt.

Bijna iedereen heeft een goede glasschadeverzekering. IJsseldelta Glasservice zorgt ervoor dat de schade met uw verzekering wordt geregeld. In de meeste gevallen valt de schade onder de eigen beoordeling en komt er geen expert bij. Houd daarom uw verzekeringspolis bij de hand als we komen. IJsseldelta Glasservice heeft direct contact met de meeste verzekeraars en dient haar nota direct bij uw verzekering in. U heeft er geen omkijken naar.

Gevolgschade.

In bijna alle gevallen levert het plaatsen van een nieuwe ruit, ook beschadiging van het verfwerk op. Goed om te weten dat IJsseldelta Glasservice een onderdeel is van IJsseldelta Meesterschilders. Dat lossen we dus gelijk goed op. Eventuele schade aan uw vloer, gordijnen of andere bezittingen kunt u claimen via uw glasschadeverzekering of uw inboedelverzekering.

Neem direct contact met ons op: 038-3857876 of vul het contactformulier in.

 

Glasschade? Binnen 30 minuten zijn we in de volgende plaatsen aanwezig:

Whatsapp uw glasschade
Bel mij terug
Contactformulier

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

Telefoon

Opmerkingen