Glasschade? Bel direct!

Glasservice Dronten

U bent op zoek naar IJsseldelta Glasservice Dronten.

Glasservice Dronten

  • Dag en nacht bereikbaar & inzetbaar
  • Accent op service & kwaliteit
  • Garantie op alle werkzaamheden
  • Alle verzekeraars
  • Financiële afwikkeling, op uw verzoek, rechtstreeks met uw verzekering

“O nee, een ruit stuk! Daar moet wat aan gedaan worden! En een beetje snel is wel handig, want met deze regen en deze wind wordt het wel erg koud en nat in huis!” Hoort u het uw man of vrouw, vriend of vriendin al zeggen? Misschien is er door harde wind een ruit kapot gegaan, maar misschien is het ook wel gebeurd door een voetbal die, in plaats van in het goal, bij u in de woonkamer eindigde. Hoe het dan ook gebeurd mag zijn. Het is belangrijk dat er snel weer een hele ruit in de sponning wordt geplaatst. In de zomer zal het allemaal wel meevallen, maar met hevige wind en regen moet het natuurlijk zo snel mogelijk opgelost worden.

Glasservice Dronten: IJsseldelta Glasservice helpt!

IJsseldelta Glasservice in Dronten en omgeving is het namelijk helemaal met u eens! Zij leveren een uitstekende service zodat u snel geen zorgen meer hebt over regen of wind in huis! IJsseldelta Glasservice Dronten is in een noodgeval binnen een half uur ter plaatse om uw zorgen van u over te nemen. Maar dat is nog niet alle service die Glasservice Dronten levert! Glasservice Dronten kan ook voor u de financiële afhandeling met de verzekering regelen. Dat scheelt u weer een heleboel geregel.

Noodgeval? Wij zijn binnen 30 minuten ter plekke

Bij IJsseldelta Glasservice Dronten werken alleen maar ervaren en deskundige glaszetters. IJsseldelta Glasservice is dé specialist in de glasbranche! U kunt er daarom zeker van zijn dat uw ruit snel en goed gerepareerd wordt. Dat is nog eens service in Dronten! Ook wanneer uw ruit niet stuk is, maar u toe bent aan iets nieuws in uw interieur of exterieur, bent u bij IJsseldelta Glasservice Dronten aan het juiste adres! En ook dan zult u te maken krijgen met de uitstekende Glasservice Dronten. U krijgt deskundig advies over de diverse glas-toepassingen aan de hand van verschillende voorbeelden!

IJsseldelta Glasservice helpt, bij noodgevallen zelfs binnen 30 minuten. Heeft u last van houtrot aan uw kozijnen of is er schilderbeurt nodig? Bekijk dan de website van onze partner IJsseldelta Meesterschilders!

Plaatsen in de buurt

Lelystad
Biddinghuizen
Swifterbant

U komt onze glasservice tegen in de volgende plaatsen:

Whatsapp uw glasschade
Bel mij terug
Contactformulier

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

Telefoon

Opmerkingen