Glasschade? Bel direct!

Glasservice Meppel

Glasservice Meppel

  • Dag en nacht bereikbaar & inzetbaar
  • Accent op service & kwaliteit
  • Garantie op alle werkzaamheden
  • Alle verzekeraars
  • Financiële afwikkeling, op uw verzoek, rechtstreeks met uw verzekering

“O nee, een ruit stuk! Daar moet wat aan gedaan worden! En een beetje snel is wel handig, want met deze regen en deze wind wordt het wel erg koud en nat in huis!” Hoort u het uw man of vrouw, vriend of vriendin al zeggen? Misschien is er door harde wind een ruit kapot gegaan, maar misschien is het ook wel gebeurd door een voetbal die, in plaats van in het goal, bij u in de woonkamer eindigde. Hoe het dan ook gebeurd mag zijn. Het is belangrijk dat er snel weer een hele ruit in de sponning wordt geplaatst. In de zomer zal het allemaal wel meevallen, maar met hevige wind en regen moet het natuurlijk zo snel mogelijk opgelost worden. U bent op zoek naar IJsseldelta Glasservice Meppel.

Glasservice Meppel: IJsseldelta Glasservice helpt!

IJsseldelta Glasservice Meppel is het namelijk helemaal met u eens! Zij leveren een uitstekende service zodat u snel geen zorgen meer hebt over regen of wind in huis! IJsseldelta Glasservice Meppel is in een noodgeval binnen een half uur ter plaatse om uw zorgen van u over te nemen. Maar dat is nog niet alle service die Glasservice Meppel levert! Glasservice Meppel kan ook voor u de financiële afhandeling met de verzekering regelen. Dat scheelt u weer een heleboel geregel.

Noodgeval? Wij zijn binnen 30 minuten ter plekke

Bij IJsseldelta Glasservice Meppel werken alleen maar ervaren en deskundige glaszetters. IJsseldelta Glasservice Meppel is dé specialist in de glasbranche! U kunt er daarom zeker van zijn dat uw ruit snel en goed gerepareerd wordt. Dat is nog eens Glasservice Meppel! Ook wanneer uw ruit niet stuk is, maar u toe bent aan iets nieuws in uw interieur of exterieur, bent u bij IJsseldelta Glasservice Meppel aan het juiste adres! En ook dan zult u te maken krijgen met de uitstekende Glasservice Meppel. U krijgt deskundig advies over de diverse glas-toepassingen aan de hand van verschillende voorbeelden!

Glasservice Meppel: IJsseldelta Glasservice helpt, bij noodgevallen zelfs binnen 30 minuten. Houtrot aan uw kozijnen? Check de website van onze partner www.ijsseldeltaschilders.nl!

Ansen
Broekhuizen
De Schiphorst
De Wijk
IJhorst
Koekange
Nijeveen
Rogat
Rouveen
Ruinen
Ruinerwold
Staphorst
Wanneperveen

U komt onze glasservice tegen in de volgende plaatsen:

Bel direct, onze glaszetter kan in geval van nood deze avond nog bij u komen.

Whatsapp uw glasschade
Bel mij terug
Contactformulier

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

Telefoon

Opmerkingen