Glasschade? Bel direct!

Glaszetter Biddinghuizen

Glaszetter Biddinghuizen

  • Dag en nacht bereikbaar & inzetbaar
  • Accent op service & kwaliteit
  • Garantie op alle werkzaamheden
  • Alle verzekeraars
  • Financiële afwikkeling, op uw verzoek, rechtstreeks met uw verzekering

IJsseldelta Glasservice is de ervaren en deskundige Glaszetter Biddinghuizen.We kunnen u helpen op alle gebieden die met glas te maken hebben. Denk hierbij aan een uitgebreid assortiment, nieuw glas zetten of kapotte ruiten vervangen.

Uw Glaszetter in Biddinghuizen is IJsseldelta Glasservice!

Glaszetter Biddinghuizen heeft een groot assortiment beglazing. Voor allerlei soorten glas kunt u bij hen terecht! Wilt u graag gehard glas in uw tuindeuren of douche? Dat is mogelijk! Of wilt u gekleurd glas in uw keuken verwerken? De mogelijkheden zijn eindeloos bij Glaszetter Biddinghuizen! De glaszetter in Biddinghuizen geeft u graag advies en helpt u met het zetten van het glas. Op de website van Glaszetter Biddinghuizen vindt u meer informatie over kapotte ruiten, verschillende soorten glas, beglazing tips en glastoepassingen!

Ervaren en deskundige glaszetter

Zoals eerder genoemd is de Glaszetter Biddinghuizen ervaren en deskundig. Zo kunt u er zeker van zijn dat u de beste service krijgt en uiteraard de beste kwaliteit! Wat betreft de service: in noodgevallen is Glaszetter Biddinghuizen binnen 30 minuten ter plaatse! Dat is ideaal wanneer er bijvoorbeeld een ruit gesneuveld is in hartje winter. Of wanneer er een ruit kapot is en er net een stortbui overtrekt waardoor de regen pardoes naar binnen valt. Ook kan de financiële afhandeling, op uw verzoek, direct met de verzekering geregeld worden.

Zo wordt de financiële afhandeling geregeld zonder dat u zich daar druk over hoeft te maken! Allemaal voorbeelden van de uitstekende service van Glaszetter Biddinghuizen! Maar de kwaliteit is ook fantastisch! De glazen in het assortiment van Glaszetter Biddinghuizen zijn van de hoogste kwaliteit! Maar dat betekent niet dat u dat flink zult voelen in uw portemonnee! Integendeel! De hoogste kwaliteit voor de scherpste prijs! Dat kan niet beter! Een offerte kunt u gratis en vrijblijvend aanvragen.

Noodgeval? Wij zijn binnen 30 minuten ter plekke

IJsseldelta Glasservice helpt bij noodgevallen zelfs binnen 30 minuten.

Advies & contact

IJsseldelta Glasservice geeft u graag advies op maat. Voor meer informatie over beglazing of de toepassingen ervan kunt u contact met ons opnemen via 038-3857876. Voor het aanvragen van een offerte klik hier

Plaatsen in de buurt

Lelystad
Dronten
Swifterbant

U vindt onze glaszetters in de volgende plaatsen:

Whatsapp uw glasschade
Bel mij terug
Contactformulier

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

Telefoon

Opmerkingen