Glasschade? Bel direct!

Glaszetter LelystadGlaszetter Lelystad

Glaszetter Lelystad | Of je nu in de wijk Atol, Kogge of Zuiderzee woont. Overal in en om Lelystad regelt IJsseldelta Glasservice glasschades. En in noodgevallen is de glaszetter van IJsseldelta Glasservice binnen 30 minuten aanwezig. Want een glasschade wil je snel geregeld hebben.

IJsseldelta Glasservice is uw glaszetter voor Lelystad.

Een ruit ligt er maar zo uit. Vaak door harde wind, een bal of (poging tot) inbraak. Niet leuk en het komt altijd ongelegen. Ondertussen kunt u uw woning niet afsluiten. En bij winkelpanden of bedrijfsgebouwen zijn de risico’s des te groter. De glaszetter van IJsseldelta Glasservice kan binnen 30 minuten ter plaatse zijn om uw woning, winkel of bedrijfsgebouw weer veilig te kunnen afsluiten.

In de meeste gevallen plaatst de glaszetter een noodvoorziening. Dat is een ruit die over het gebroken glas wordt gelijmd. Het geheel is stevig genoeg en sluit goed af. Nadat de ruit is opgemeten kan IJsseldelta Glasservice een nieuwe ruit bestellen die met enkele dagen (afhankelijk van de uitvoering) gereed is. De glaszetter maakt een afspraak en alles wordt vervangen en hersteld.

Glaszetter bij renovaties

IJsseldelta Glasservice levert ook vervangend glas bij renovaties. Daarbij is het belangrijk om te weten welke uitvoering u wenst. Extra gehard, zonwerend of getint. Ook verschillende folies met dessins of kleuren zijn mogelijk.

Noodgeval? Wij zijn binnen 30 minuten ter plekke

IJsseldelta Glasservice helpt bij noodgevallen zelfs binnen 30 minuten. Houtrot aan uw kozijnen? Check de website van onze partner IJsseldelta Meesterschilders!

De voordelen van glaszetter Lelystad

  • Dag en nacht bereikbaar & inzetbaar
  • Accent op service & kwaliteit
  • Garantie op alle werkzaamheden
  • Alle verzekeraars
  • Financiële afwikkeling, op uw verzoek, rechtstreeks met uw verzekering

Een ervaren en deskundige glaszetter Lelystad vindt u bij IJsseldelta Glasservice! We kunnen u helpen op alle gebieden die met glas te maken hebben. Denk hierbij aan een uitgebreid assortiment, nieuw glas zetten of kapotte ruiten vervangen.

Plaatsen in de buurt

Biddinghuizenglaszetter-lelystad-glasservice
Dronten
Swifterbant

U vindt onze glaszetters in de volgende plaatsen:

Bel direct, onze glaszetter kan in geval van nood deze avond nog bij u komen.

Whatsapp uw glasschade
Bel mij terug
Contactformulier

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

Telefoon

Opmerkingen