Glasschade? Bel direct!

Bel direct, onze glaszetter kan in geval van nood deze avond nog bij u komen.

ruitstuk

Glaszetter Zwolle

Glaszetter Zwolle | Of je nu in Dieze woont, De Pierik of in Stadshagen. Als je glasschade hebt wil je zo snel mogelijk de glaszetter aan huis. En dat kan als je IJsseldelta Glasservice belt. Want IJsseldelta Glasservice is de glaszetter Zwolle die snel ter plaatse is. Voor noodgevallen zelfs binnen 30 minuten.Glaszetter Zwolle

IJsseldelta Glasservice is uw glaszetter voor Zwolle!

Glaszetter is een vak maar vooral ook een dienst. Een snelle dienst als het moet. Want niemand wil lang met een gebroken ruit zitten. Vooral niet als je nog weg moet of als het een winkelpand of bedrijfsgebouw betreft. Daarom zijn de glaszetters van IJsseldelta Glasservice altijd snel ter plaatse. Ze ruimen de rommel op, verwijderen gevaarlijke glasdelen én plaatsen een noodvoorziening.

Wie in Zwolle dus met de scherven blijft zitten, heeft niet met de glaszetters van IJsseldelta Glasservice gebeld. Want die ruimen het op. Een noodvoorziening wordt vaak toegepast omdat dubbel glas op maat besteld moet worden. Die noodvoorziening is vaak een stuk glas dat over de gebroken ruit wordt gelijmd. Die constructie is net zo stevig als een hele ruit en houdt net zo goed ongenode gasten tegen. Meestal is de nieuwe ruit er binnen twee weken en wordt het geheel vervangen. Hiervoor maken de glaszetters van IJsseldelta Glasservice een nieuwe afspraak.

  • Dag en nacht bereikbaar & inzetbaar
  • Accent op service & kwaliteit
  • Garantie op alle werkzaamheden
  • Alle verzekeraars
  • Financiële afwikkeling, op uw verzoek, rechtstreeks met uw verzekering

Ervaren en deskundige glaszetter Zwolle

Ook voor vervanging van enkel naar dubbelglas komen de glaszetters van IJsseldelta Glasservice graag bij u langs. Ze meten op, bespreken de mogelijkheden en doen een prijsopgave. Misschien is vervanging een goede aanleiding om ook eens te denken aan extra warmtewerend glas, extra isolerend glas of glas dat extra geluidwerend is. Het bestaat allemaal en de glaszetters van IJsseldelta Glasservice plaatsen het graag. Houtrot aan uw kozijnen? Check de website van onze partner IJsseldeltaschilders.nl!

Raamfolie

Ook folies om uw glas een tint te geven, tegen de inkijk zonder de doorkijk te hinderen of als decoratief element, wordt door de glaszetters van IJsseldelta Glasservice geleverd. En er is nog veel meer mogelijk op glasgebied. Neem er rustig de tijd voor.

Folies die binnen worden aangebracht krijgen 10 of 12 jaar garantie, terwijl buiten aangebrachte folies drie tot vijf jaar gegarandeerd worden. Dat kan IJsseldelta Glasservice doen omdat we alleen de beste folies gebruiken die helder blijven en door hun opbouw (metaallagen tussen de folie in plaats van er op) veel duurzamer zijn.

Ook decoratieve folies behoren tot ons assortiment. Dus of het nu de zon of de overburen zijn, IJsseldelta Glasservice heeft er de juiste folie voor.

Noodgeval? Wij zijn binnen 30 minuten ter plekke

Bij glasschade is die tijd er niet. Daarom zijn de glaszetters van IJsseldelta Glasservice daar met voorrang mee bezig. Overal in Zwolle en in de directe omgeving. Onze glaszetter Zwolle is in geval van nood binnen 30 minuten bij u.

Plaatsen in de buurt

‘s Heerenbroekglaszetter-zwolle-glasservice
Belt-Schutsloot
Genemuiden
Grafhorst
Hasselt
Hattem
Hattemerbroek
IJsselmuiden
Kampen
Kamperveen
Mastenbroek
Wapenveld
Wezep
Wilsum
Zalk
Zwartsluis

Herstel van lek glas nodig voor de isolerende werking

Dubbelglas is de afgelopen dertig jaar veelvuldig toegepast. Een van de beste manieren om je huis energiezuinig te maken. Maar dubbelglas heeft niet het eeuwige leven. De afdichting van de twee glasdelen kan in de loop van de jaren slechter worden, met als gevolg een lekke ruit.

Deze vorm van lek glas geeft geen water in huis, maar doet wel de isolerende werking sterk teruglopen. Met een lekke ruit heb je als het ware dubbelglas dat niet goed meer isoleert. Los van het feit dat een lekke ruit ook minder helder wordt en soms schimmelvorming tussen de glasdelen kan krijgen. Ook allemaal minder fraai voor het zicht.

Het gas ontsnapt tussen de glasdelen

Een groot deel van de isolerende werking komt door gas dat tussen de twee glasdelen is gepompt. Bij een slechte afdichting loopt dat gas eruit en neemt daardoor de isolatiewaarde met xx% af. Ook de geluidswerendheid neemt hierdoor af. U kunt beter de ruit laten vervangen door glaszetter Zwolle. Bij IJsseldelta Glasservice krijgt u 15 jaar garantie op nieuw geplaatst dubbel glas!

Glasverzekering? Wij regelen de afhandeling

Glasschade is vaak als onderdeel van een woonverzekering meeverzekerd. Wij werken samen met alle grote verzekeraars, dus wordt de rekening rechtstreeks met de verzekering afgehandeld. Ook zonder glasverzekering komen we bij u de schade herstellen voor een zéér scherpe prijs.

Offerte of advies nodig?

Onze glasspecialist weet exact welke glassoorten er bij uw woning of bedrijfspand passen. Uiteraard krijgt u een professioneel advies bij het maken van de juiste keuze. Wij helpen u deze ochtend, middag of avond nog in de gehele regio van Zwolle.

Offerte en/of advies nodig over de verschillende soorten glas die er zijn en waar u het beste voor kunt kiezen om het hoogste rendement uit uw dubbel glas te halen? Bel direct 038-3857876.

U vindt onze glaszetters in de volgende plaatsen:

Bel direct, onze glaszetter kan in geval van nood deze avond nog bij u komen.

Whatsapp uw glasschade
Bel mij terug
Contactformulier

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

Telefoon

Opmerkingen