Glasschade? Bel direct!

Bel direct, onze glaszetter kan in geval van nood deze avond nog bij u komen.

ruitstuk

Glaszetter

Glaszetter nodig? Wij staan voor u klaar!

De Glaszetter van IJsseldelta Glasservice raakt over glas, en de verschillende toepassingen, niet snel uitgepraat. Hieronder een aantal hoofdgroepen en hun toepassing. Maar er kan nog veel meer. Denk dus goed na of uw lekke dubbele beglazing gewoon vervangen moet worden, of dat dit hét moment is om aan driedubbel glas te denken. Of geluidswerend, extra gehard of spiegelend glas. Uw glasspecialist kan het allemaal leveren én plaatsen.

Al ons glas komt van bekende fabrikanten en u krijgt dan ook op het glas en de plaatsing 15 jaar garantie. Ook op dubbel of driedubbel glas. Dus een lekke ruit tussen nu en 15 jaar, wordt op onze kosten vervangen!

Glaszetter Glaszetter

Glas zetten is een vak. Dat begint al bij het inmeten. Glas zet uit en hoe groter de ruit, des te meer marge je moet nemen. Anders knapt de boel. Maar ook de aansluiting van de kitlagen tussen ruit en kozijn is kritisch. Dat moet waterdicht zijn en rek en krimp kunnen opvangen. En dan is de toepassing van de juiste, ventilerende glaslatten van het grootste belang om ook uw kozijnen een lang leven te gunnen. De meeste kozijnen rotten weg door inwendig vocht dat er niet uit kan. Alles dichtkitten is dus niet de juiste oplossing. Laat de glaszetter van IJsseldelta Glasservice het vakkundig doen en geniet van die onbezorgde 15 jaar garantie.

Een greep uit ons glasassortiment;

Extra isolerende werking.

Dat kan met dubbelglas maar er is inmiddels ook al driedubbel glas. En ook de dikte van het glas en de glaskwaliteit maken een groot verschil tussen de verschillende isolerende prestaties. Vooral bij grote glasoppervlaktes kan dat het verschil maken. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Zon, brand- of geluidwerend glas.

Misschien wel de beste uitvinding na de jaloezie, zonwerend glas. Voor die gebouwen waar zonwering niet past of onmogelijk is. Maar ook tegen brand of geluid zijn er speciale glassoorten. IJsseldelta Glasservice levert ze allemaal. En de effecten zijn verbluffend.

Monumentenglas.

Lang niet alle woningen zijn voorzien van dubbelglas. Vooral monumenten bezitten vaak nog enkel glas. Vanwege het effect van het getrokken, bobbelige glas, maar ook omdat de oude sponningen onvoldoende diepte hebben voor dubbelglas. En aanpassingen met opliggende deklatten werd vaak als onesthetisch afgewezen. Maar er is nu speciaal dubbelglas voor monumenten. Nauwelijks dikker dan gewoon glas, hoog isolerend én leverbaar in die ouderwetse gebobbelde uitvoering!

Gehardglas en veiligheidsglas.

Deze twee glassoorten maken het verschil tussen nauwelijks breekbaar en onbreekbaar glas. Gehard glas kan breken, maar blijft zitten en voorkomt gevaarlijke situaties. Veiligheidsglas scheurt hooguit en blijft zijn vorm en stevigheid behouden. Je breekt sneller door een muur, dan door veiligheidsglas. Een uitkomst voor waar het echt nodig is.

Bijzondere glassoorten.

Er is glas met een bijzondere coating, spiegelend of verzilverd. Dan heb je glas in velerlei kleuren, gelakt of voorzien van een ingegoten draad. Ook figuurglas met verschillende structuren behoort tot onze collectie. Veel glassoorten zijn zowel voor buiten- als voor binnen en natuurlijk in verschillende diktes verkrijgbaar.

 • Floatglas
 • Figuurglas
 • Draadglas
 • Verzilverd glas
 • Gelakt glas
 • Mat glas
 • Gekleurd glas
 • Gehard glas
 • Veiligheidsglas
 • Brandwerend glas
 • Monumentaal glas
 • Isolatieglas
 • Zonwerend glas
 • Geluidswerend glas

Advies & contact

IJsseldelta Glasservice geeft u graag advies op maat. Voor meer informatie over beglazing of de toepassingen ervan kunt u contact met ons opnemen via 038-3857876. Voor het aanvragen van een offerte klik hier

U vindt onze glaszetters in de volgende plaatsen:

Bel direct, onze glaszetter kan in geval van nood deze avond nog bij u komen.

Whatsapp uw glasschade
Bel mij terug
Contactformulier

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

Telefoon

Opmerkingen