Glasschade? Bel direct!

Bel direct, onze glaszetter kan in geval van nood deze avond nog bij u komen.

ruitstuk

Inbraakschade

Wat doe je als je merkt dat er is ingebroken? Overtuig u er eerst van dat de inbreker niet meer aanwezig is. Bel dan de politie, kijk wat er is weggenomen en neem de inbraakschade op. Vaak wordt er door het dievengilde gebruik gemaakt van toegang door ruitbreuk. Bel dan na de politie IJsseldelta Glasservice, want wij zorgen dat uw woning weer afgesloten kan worden.

Inbraakschade vaak samen met glasschade

Inbraak of poging tot inbraak leidt vaak tot glasschade. Heel vervelend, want naast de schrik zit u met een niet af te sluiten woning. Gelukkig hoeft dat slechts maximaal 30 minuten te duren. Want elk uur van de dag of nacht staat er een glaszetter van IJsseldelta Glasservice paraat om u te helpen.

Kom nergens aan, ruim niets op en haal geen glasdelen uit de sponning!

Glasscherven zijn zeer gevaarlijk. Ook kleine delen kunnen gemakkelijk door huid en kleding snijden en ernstige bloedingen veroorzaken. Laat al het werk aan de vakman over. Wij plaatsen over de gebroken ruit een noodvoorziening en ruimen de scherven op. Uw woning kan weer veilig op slot en over enkele dagen komen we een nieuwe ruit plaatsen.

Verzekering inbraakschade

De kosten voor een nieuwe ruit zijn vaak verzekerd. IJsseldelta Glasservice stuurt dan de rekening rechtstreeks naar uw maatschappij. U hoeft hiervoor alleen maar een acte van sessie te tekenen. Wij regelen de rest.

Inbraakschade

Bel direct, onze glaszetter kan in geval van nood deze avond nog bij u komen.

Whatsapp uw glasschade
Bel mij terug
Contactformulier

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

Telefoon

Opmerkingen