Glasschade? Bel direct!

Slotenmaker Dronten

Een kapot slot, oude sloten die aan vervangen toe zijn of het kwijtraken van uw huissleutels. Dit zijn problemen waar we allemaal weleens mee te maken krijgen. Je denkt altijd dat het jou niet overkomt, totdat je jezelf in die situatie bevindt. Dan kunt u bellen met Slotenmaker in Dronten. Door onze nauwe samenwerking met het landelijke netwerk van De Slotenmaker zijn wij altijd op de hoogte van de laatste weetjes op het gebied van sloten. Slotenmaker Dronten bel 0321-724824.

Sleutels verloren in DrontenSlotenmaker Dronten

Slotenmaker IJsseldelta is een veelzijdig bedrijf. Buiten alle soorten glas doen wij ook sloten en andere soorten hang- en sluitwerk. Bevindt u zich in Dronten en bent u de sleutels verloren ? Dan kunt u het beste even contact opnemen met onze slotenservice. Wij zijn dag en nacht bereikbaar. Ook in het weekend staat wij voor u klaar. U kunt altijd op ons rekenen.

24 uur Slotenmaker Dronten Spoed Service

Onze 24 uur Slotenmaker Dronten Spoed Service staat dag en nacht klaar voor alle denkbare problemen met slot en sleutels in Dronten. Bij spoedgevallen zijn wij in bijna alle gevallen binnen 30 minuten aanwezig om uw deur te openen, het slot te repareren of om inbraakschade te herstellen. Is er bij een inbraak nu erg veel schade ontstaan aan deuren en kozijnen en is dit niet direct te herstellen? Dan plaatsen wij altijd een noodvoorziening en maken als gewenst een vervolg afspraak om alle te vervangen en te herstellen.

Snel een slotenmaker nodig?

Soms komt het voor dat u in een spoedgeval raakt, bijvoorbeeld wanneer u zichzelf buitengesloten heeft, en u nog sneller een slotenmaker Dronten nodig heeft. Wij staan al bekend voor onze snelle dienstverlening, maar bieden tevens een 24-uurs service aan. Daardoor kunt u ons zowel ’s nachts als overdag, en ook op zaterdag, zondag of feestdagen bereiken. Zo weet u dat er altijd iemand voor u klaar staat wanneer u hulp nodig heeft. Is er dus sprake van een spoedgeval, schroom dan niet om ons gelijk een belletje te geven! Wij wachten op u!

Bel direct, onze glaszetter kan in geval van nood deze avond nog bij u komen.

Whatsapp uw glasschade
Bel mij terug
Contactformulier

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

Telefoon

Opmerkingen