Glasschade? Bel direct!

Bel direct, onze glaszetter kan in geval van nood deze avond nog bij u komen.

ruitstuk

Stormschade

Extreem weer komt steeds vaker voor. Hoge windsnelheden en rondvliegende takken en dakpannen zorgen dan voor veel schade. Vooral bij plaatselijke mini windhozen kan zo een hele straat glasschade hebben door de harde wind. IJsseldelta Glasservice herstelt deze stormschade aan uw ruit. Heeft u direct een glaszetter nodig? Neem dan contact op met IJsseldelta Glasservice. Wij staan 24 uur per dag voor u klaar!

Uw woning weer snel wind en water dicht

IJsseldelta Glasservice heeft voldoende glas in huis om de eerste stormschade te dichten. Gebroken glas levert onveilige situaties op en u kunt uw huis niet verlaten. Onze glaszetters zijn alle dagen in de week binnen 30 minuten ter plaatse om uw glas te vervangen. Allereerst zal er een inventarisatie gemaakt worden van wat er moet gebeuren en hoe de schade het beste kan worden gerepareerd. Vaak is het mogelijk om direct nieuw glas te plaatsen. Als er echter glas moet worden besteld wordt er gezorgd voor een tijdelijk oplossing. Hierdoor is uw woning weer wind en water dicht. De afwikkeling duurt iets langer. Dubbelglas wordt op maat gemaakt en dat neemt even tijd in beslag. Daarna komt de glaszetter van IJsseldelta Glasservice, om de definitieve ruit te plaatsen. En zo wordt ook stormschade snel hersteld.

Verzekering stormschade

De kosten voor een nieuwe ruit door stormschade zijn vaak verzekerd. deze schade valt in veel gevallen onder de opstalverzekering. Een opstalverzekering is een schadeverzekering en dekt de schade aan uw opstal. Een opstalverzekering verzekert uw huis of gebouw tegen een groot aantal mogelijke schadeoorzaken. Heeft u glas meeverzekerd in uw opstalverzekering? In de meeste verzekeringen is glasdekking standaard opgenomen, maar er zijn ook verzekeringen waarbij u tegen extra premie uw glas kunt meeverzekeren. Indien u bent verzekerd voor glasschade stuurt  IJsseldelta Glasservice de rekening rechtstreeks naar uw maatschappij. U hoeft hiervoor alleen maar een acte van sessie te tekenen. Wij regelen de rest.

 

Stormschade

Bel direct, onze glaszetter kan in geval van nood deze avond nog bij u komen.

Whatsapp uw glasschade
Bel mij terug
Contactformulier

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

Telefoon

Opmerkingen